Nieuws

Lichtfestival GLOW

 • Posted on: 1 November 2017
 • By: velden30
GLOW 2017

Op woensdag 15 november wandelen clubleden samen met hun vriendinnen. We hebben een heerlijk Walking Glow dinner op het programma staan.
1. We gaan met elkaar een interessant deel van de route lopen
2. Onderweg zorgen we voor lekkere happen.
3. Daarnaast willen we geld ophalen voor ons Kumi-hospital in Oeganda
4. En willen we vriendinnen kennis laten maken met het Soroptimisme.
Zo slaan we vier vliegen in een klap!
Deelnemers worden persoonlijk uitgenodigd.

Eindelijk is het dan zo ver........... op naar Zaube

 • Posted on: 21 June 2015
 • By: velden30

Op dinsdag 7 juli aanstaande zal de Letse Stichting Give a Hand in Zaube door de Soroptimisten Eindhoven feestelijk een auto overhandigd krijgen. Deze auto is bedoeld om bejaarden die in isolement op het Letse platteland leven naar het zorgappartement in het dorp te brengen waar zij een bad kunnen nemen, hun was kunnen doen en de dokter kunnen bezoeken. Daarna worden ze weer thuis gebracht. Zo worden de ouderen weer deel van de gemeenschap en hoeven zij niet naar een bejaardentehuis.

Situatie Letland

Loop mee met GLOW voor "Give a Hand"

 • Posted on: 11 October 2014
 • By: velden30
Glowing flowers van PieterLiebe

Na onze succesvolle Nietzsche-Wagner middag van februari dit jaar, zijn wij druk bezig met onze volgende evenement. Voor het derde opvolgende jaar verzorgen wij rondleidingen tijdens GLOW in Eindhoven. En, natuurlijk met vooraf een drankje en achteraf een winterse snack. Tijdens GLOW laten kunstenaars en designers uit binnen- en buitenland lichtkunst- en designtoepassingen zien, die tot stand zijn gekomen door het gebruik van nieuwe mediatechnologieën zoals computers, sensoren, animaties, maar ook door meer bekende projectietechnieken.

Resultaat Nietzsche-Wagner middag

 • Posted on: 11 April 2014
 • By: velden30
nietzsche wagner met Soroptimisten040

Op 16 februari jl. hebben we de Nietzsche-Wagner middag georganiseerd. Helaas hebben we diverse mensen teleur moeten stellen omdat we maximaal 120 stoelen beschikbaar hadden. Voor degene die zijn geweest: Wij hopen dat u dit een leuke middag vond en hebt genoten. Van bezoekers hebben wij terug gehoord dat zij dit als een bijzondere middag hebben ervaren, waarin muziek en verhalen elkaar goed hebben afgewisseld.

Nieuwe fundraisingsactie Soroptimistclub Eindhoven

 • Posted on: 20 December 2013
 • By: velden30
Fundraisingactie soroptimisten club Eindhoven

Op zondag 16 februari 2014 organiseert de Soroptimistclub Eindhoven een sfeervolle muziekbijeenkomst in het Theo Driesseninstituut, W. Prinzenstraat 43, 5701 BC te Helmond. Friedrich Nietzsche en Richard Wagner: Vriendschap en vijandschap in de geest van de muziek. Een middag met twee lezingen, afgewisseld met muziek en beeld Van 14.00 tot 17.30 uur. Lees meer hierover.

Glow in Lichtstad Eindhoven

 • Posted on: 23 October 2013
 • By: velden30
Glow 2012 met Soroptimistclub Eindhoven

Na het grote succes van 2012 wil Soroptimistclub Eindhoven ook dit jaar iedereen uitnodigen om te komen genieten van GLOW. Dit jaarlijkse lichtfestival is een Eindhovens begrip geworden waarbij kunstenaars, designers en architecten uit de hele wereld de stad omtoveren in een ‘stralend’ museum.