Loop mee met GLOW voor "Give a Hand"

  • Posted on: 11 October 2014
  • By: velden30
Glowing flowers van PieterLiebe

Na onze succesvolle Nietzsche-Wagner middag van februari dit jaar, zijn wij druk bezig met onze volgende evenement. Voor het derde opvolgende jaar verzorgen wij rondleidingen tijdens GLOW in Eindhoven. En, natuurlijk met vooraf een drankje en achteraf een winterse snack. Tijdens GLOW laten kunstenaars en designers uit binnen- en buitenland lichtkunst- en designtoepassingen zien, die tot stand zijn gekomen door het gebruik van nieuwe mediatechnologieën zoals computers, sensoren, animaties, maar ook door meer bekende projectietechnieken. Bij The Hub, halverwege de wandeling, kunt u een souvenir kopen als herinnering aan GLOW 2014.  

Klik hier als u mee wil doen als individu Kosten € 13,00 p.p. Kinderen jonger dan 12 jaar doen mee voor €8,-.

Let op: zowel Nederlandstalige  (13 en 15 november vanaf Park Plaza) als Engelstalige ( 12 en 14 november vanaf The Hub) rondleidingen.

Meewandelen als groep (vanaf 10 personen) kan natuurlijk ook. Dit kan gedurende de hele week dat GLOW in Eindhoven is, dit is van 8 tot 15 november 2014. Voor meer informatie kunt u hier contact met ons opnemen om nadere afspraken te maken.

Met deze wandelingen steunen we "Give a Hand" uit Letland. Dit is een project dat ernaar streeft medische en sociale zorg te geven aan ouderen die in volkomen isolement op het Letse platteland wonen. Meedoen betekent een onvergetelijke ervaring met de stad Eindhoven, veel plezier en interactief bezig zijn. En dat alles voor een goed doel!