Sponsors

Stichting de Doorstroming november 2014

De hoofddoelstelling van Stichting De Doorstroming is het creeren van extra inkomsten voor stichtingen en verenigingen. Daarnaast hebben wij ook net zoals alle andere kringloopwinkels de doelstellingen verminderen afvalstroom door recycling en creeren van werkervaringsplaatsen. Stichting De Doorstroming laat daarom 50% tot 90% van de verkoopopbrengst van de gedoneerde goederen doorstromen naar goede doelen, stichtingen of verenigingen. Het percentage voor de begunstigde is minimaal 50% en stijgt naarmate de waarde van een artikel hoger ligt. Door ons administratie en kassasysteem kunnen donateurs van de goederen kiezen welk goed doel of welke vereniging de begunstigde is. Op de prijskaartjes van alle artikelen staat de begunstigde vermeld. Zodoende kan men niet alleen doelgericht doneren maar ook doelgericht kopen.

  

The Hub Eindhoven

The Hub Eindhoven (workshops/verkoop ballonnen).

Sapling Media

Sapling Media draagt zorg voor de website van Soroptimistclub Eindhoven.

Websites en drukwerk op maat. Sapling Media is een multimedia bureau waar passie voor het vak, creativiteit en gedrevenheid samenkomen. Van een website tot compleet vernieuwde huisstijl, Sapling Media denkt met je mee en zet jouw vraag om in een stukje digitaal of analoog maatwerk. Bekijk ons werk op: www.saplingmedia.nl

Park Plaza

Sponsor GLOW 2013 en 2014
Park Plaza

Susiously Design

Sponsor GLOW 2013 en 2014
Susanne Beliën heeft voor Soroptimisten040 de flyer voor GLOW ontworpen. Bekijk hier de website van Susiously Design.

Theo Driessen Instituut

Op 16 februari zijn we te gast bij het Theo Driessen Instituut tijdens onze Nietzsche-Wagner middag. Zie de website Theo Driessen Instituut.